Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

Sign In with Twitter

Recent Activity

  • Welcome Aboard!
    November 2018
  • LividMan joined.
    Welcome Aboard!
    October 2018
  • rawr123u and Bmorris joined.
    Welcome Aboard!
    October 2018
  • Kali_Klik joined.
    Welcome Aboard!
    October 2018
  • Welcome Aboard!
    October 2018
  • tbk444 and Koan joined.
    Welcome Aboard!
    October 2018
  • TomorrowsMan joined.
    Welcome Aboard!
    September 2018
  • ren joined.
    Welcome Aboard!
    September 2018
  • > stevennoreyko said: > BTW - Here's the lmd for this:


    any chance you still got this kicking around?
    September 2018
  • momo976431 joined.
    Welcome Aboard!
    September 2018
  • ag75 and cristinaperry joined.
    Welcome Aboard!
    September 2018
  • Manitu joined.
    Welcome Aboard!
    September 2018
  • cinterloper joined.
    Welcome Aboard!
    September 2018
  • hommepomme and oneamadio joined.
    Welcome Aboard!
    August 2018
  • alemke joined.
    Welcome Aboard!
    August 2018
  • Welcome Aboard!
    August 2018
  • savage joined.
    Welcome Aboard!
    August 2018
  • quint joined.
    Welcome Aboard!
    August 2018
  • shreeswifty joined.
    Welcome Aboard!
    August 2018
  • Welcome Aboard!
    July 2018
  • Welcome Aboard!
    July 2018
  • alfonsin joined.
    Welcome Aboard!
    July 2018
  • studiotan joined.
    Welcome Aboard!
    July 2018
  • Welcome Aboard!
    July 2018
  • MacGregor joined.
    Welcome Aboard!
    June 2018
  • alespardo joined.
    Welcome Aboard!
    June 2018
  • Theda44E joined.
    Welcome Aboard!
    June 2018
  • Did you follow the instructions in the m4m8 readme?


    June 2018
  • Hi Amounra, I was wondering whether you could help me in installing my scripts. I currently have a Livid OhmRGB and am attempting, but failing, to install the scripts for OhmModes. I am running on Ableton Live 10, on Windows 10. I have been trying to run the python scripts, as well as converting them to executables but nothing seems to be working. If you could help me out with this it would be immensely appreciated.

    Johanna
    June 2018
    • jasalax
      Update: I've followed all of the instructions on the ReadMe and still it doesn't seem to be working. In the 'ControlSurface' menu, no Livid Instruments are showing up.
    • amounra
      amounra
      Sorry, didn't read that bit before I sent my original comment. Make sure you're using m4m8 files (not the m4m7 one's which won't work for Live10), and if you're still having problems I'll need to see your log.txt file to figure out where your problem is:

      http://www.aumhaa.com/wiki/index.php?title=Log.txt
  • jasalax and davidt11 joined.
    Welcome Aboard!
    June 2018