Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

Sign In with Twitter

Recent Activity

  • alfonsin joined.
    Welcome Aboard!
    July 17
  • studiotan joined.
    Welcome Aboard!
    July 9
  • Welcome Aboard!
    July 5
  • MacGregor joined.
    Welcome Aboard!
    June 27
  • alespardo joined.
    Welcome Aboard!
    June 25
  • Theda44E joined.
    Welcome Aboard!
    June 22
  • Did you follow the instructions in the m4m8 readme?


    June 20
  • Hi Amounra, I was wondering whether you could help me in installing my scripts. I currently have a Livid OhmRGB and am attempting, but failing, to install the scripts for OhmModes. I am running on Ableton Live 10, on Windows 10. I have been trying to run the python scripts, as well as converting them to executables but nothing seems to be working. If you could help me out with this it would be immensely appreciated.

    Johanna
    June 20
    • jasalax
      Update: I've followed all of the instructions on the ReadMe and still it doesn't seem to be working. In the 'ControlSurface' menu, no Livid Instruments are showing up.
    • amounra
      amounra
      Sorry, didn't read that bit before I sent my original comment. Make sure you're using m4m8 files (not the m4m7 one's which won't work for Live10), and if you're still having problems I'll need to see your log.txt file to figure out where your problem is:

      http://www.aumhaa.com/wiki/index.php?title=Log.txt
  • jasalax and davidt11 joined.
    Welcome Aboard!
    June 19
  • Welcome Aboard!
    June 12
  • neutunn joined.
    Welcome Aboard!
    June 7
  • NoCrooner joined.
    Welcome Aboard!
    May 29
  • Welcome Aboard!
    May 25
  • benhaviour joined.
    Welcome Aboard!
    May 21
  • danicroitor joined.
    Welcome Aboard!
    May 14
  • kalisz and Selacodan joined.
    Welcome Aboard!
    May 2
  • Livid Support and bleo joined.
    Welcome Aboard!
    April 26
  • Welcome Aboard!
    April 18
  • Gemini and prophecynine joined.
    Welcome Aboard!
    April 14
  • Welcome Aboard!
    April 9
  • I can’t find our post where you gave me a new firmware so I could toggle guitar wing buttons by software. I just wanted to thank you. I did an initial test last night and it seems to be working w firmware 1.40. Thanks very much.

    April 6
    • moon
      Glad to hear it! Thanks for the update, and the request.
  • Welcome Aboard!
    April 5
  • ddny joined.
    Welcome Aboard!
    March 29
  • ofersmi and johnnydub joined.
    Welcome Aboard!
    March 21
  • mobley, cybass, ZoraStoneh, ToniaScull, DinaPruitt and 7 others joined.
    Welcome Aboard!
    March 14
  • simont and dburgler joined.
    Welcome Aboard!
    March 9
  • TTris and vj_daguru joined.
    Welcome Aboard!
    March 6
  • sema and AndreasNielsen joined.
    Welcome Aboard!
    March 4
  • BruceRVB joined.
    Welcome Aboard!
    February 27
  • chandran joined.
    Welcome Aboard!
    February 24